Logo
Si të merrni bonusin e humbjes?

Si të merrni bonusin e humbjes?

Mund të ketë procedura dhe kushte të ndryshme të ofruara nga faqet e basteve në internet ose kazinove për të marrë bonusin e humbjes. Zakonisht, shpërblime të tilla tregohen qartë në faqen e promovimeve ose shpërblimeve të faqes. Megjithatë, ka disa hapa bazë dhe faktorë të rëndësishëm që duhet të marrin parasysh përdoruesit që duan të marrin një bonus humbjeje.

Marrja e bonusit të humbjes hap pas hapi

  Zgjedhja e sitit: Para së gjithash, duhet të zgjidhni një sajt të besueshëm që ofron bonus humbjeje. Informacioni i licencës, komentet e përdoruesve dhe termat dhe kushtet janë faktorë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një sajt.

  Krijimi i anëtarësimit: Do t'ju duhet të krijoni një anëtarësim në sajtin e zgjedhur. Kur krijoni një anëtarësim, zakonisht kërkohen detaje personale si identiteti, adresa dhe informacioni i pagesës.

  Kushtet dhe kushtet: Duhet të lexoni me kujdes termat dhe kushtet e bonusit të humbjes. Kjo përfshin detaje të rëndësishme si kushtet në të cilat jepet bonusi, kushtet e bastit dhe periudhën e vlefshmërisë.

  Depozita: Në përgjithësi, do t'ju duhet të depozitoni një shumë minimale të caktuar për të marrë bonusin e humbjes.

  Njoftimi për humbje: Nëse përjetoni një humbje brenda periudhës së caktuar, shumica e sajteve nuk ofrojnë automatikisht një bonus humbjeje. Për ta bërë këtë, mund t'ju duhet të kontaktoni shërbimin e klientit dhe të kërkoni një bonus humbjeje.

  Përdorimi i bonusit: Pasi bonusi të transferohet në llogarinë tuaj, zakonisht do të duhet të përdoret brenda një periudhe të caktuar kohe. Për më tepër, mund t'ju duhet të plotësoni kërkesa të ndryshme bastesh për ta kthyer bonusin në para.

Gjërat për t'u marrë parasysh

  Limitet: Shumica e bonuseve pa humbje janë të kufizuara në një kufi maksimal të caktuar. Kjo do të thotë, ju nuk mund të merrni një bonus për humbje mbi një shumë të caktuar.

  Vlefshmëria: Bonuset e humbjes zakonisht janë të vlefshme për një periudhë të caktuar kohe. Nëse nuk e përdorni bonusin brenda kësaj periudhe, bonusi mund të anulohet.

  Kufizimet e lojës: Jo të gjitha lojërat ose llojet e basteve mund të kualifikohen për bonuse humbjeje. Këto detaje zakonisht deklarohen në termat dhe kushtet.

  Kushtet e humbur: Bonuset e humbjes shpesh i nënshtrohen kushteve të bastit. Kjo do të thotë që mund t'ju duhet të luani një sasi të caktuar lojërash për ta kthyer bonusin në para.

bast birbet Si të kuptoni një faqe të besueshme bastesh bast monedhë bast i dyfishtë me presje konfigurimi i sistemit të basteve Faqja më e mirë e garantuar e basteve live që mund të rekomandoni parashikimet e basteve të lojtarëve bast deti bet tv s sport izle faqe safiri në Twitter hyrje në betmarino hyrje në dopingbet hyrje pin betixir login bonus bastesh